Týdenní menu od 17.10. do .20.10

 

Úterý 24.10.

300g Plněný paprikový lusk, houskové knedlíky    
150g Grilované kuřecí prso s malým césarem a jemnou bramborovou kaší  
150g Konfitovaný hovězí top blade na kořenové zelenině, šťouchané brambory  
300g Fettuccine s vepřovou panenkou, cuketou a sušenými rajčaty  
150g Pomalu pečená vepřová krkovice v silné redukované šťávě, chlupaté knedlíky, červené zelí  
150g Znojemský ptáček z telecí kýty, jasmínová rýže  
100g Pečený hermelín v listovém těstíčku s brusinkovou remuládou, vařené brambory  

Středa 25.10.

150g Krůtí karbanátek s mátou, lahůdkovou cibulkou a okurkovou salsou, vařené brambory  
 250g Pečené vepřové koleno s omáčkou z plzeňského nefiltrovaného piva, šťouchané brambory s mrkví  
300g Linguine s hovězí roštěnou, sušenými rajčaty, čerstvým špenátem a štípaným parmazánem  
150g Cikánská hovězí pečeně, dušená rýže  
2ks Sázená vejce, čočka na kyselo, okurka  
150g Kančí svíčková dle kulináře Romana Vaňka, špekové knedlíky  
150g Jehněčí kýta špikovaná česnekem v tymiánové omáčce s restovanou mrkví na másle, bramborová kaše
 

Čtvrtek 19.10.

150g Anglický rostbíf, brambory, tatarská omáčka
 
150g Boloňské špagety
 
200g Vepřové ledvinky na čerstvé šalvěji, jasmínová rýže  
150g Tyrolský eintopf z vepřové panenky s bramborami  
200g Krůtí steak zapečený s plísňovým sýrem brie, bramborová kaše  
150g Telecí guláš z kýty s hříbky a čerstvým křenem, špekové knedlíky  
150g Boeuf Bourguignon-burgundské hovězí na víně s bramborovou kaší dle originální francouzské receptury  

Pátek 20.10.

150g Špikovaná hamburská vepřová kýta špikovaná karotkou a šunkou, karlovarské knedlíky   
150g Kuřecí šneci s tymiánem, anglickou slaninou v hrubozrnné hořčici, mačkané brambory s lučinou  
200g Hovězí biftek z falešné svíčkové na liškách a estragonovém másle, brambůrky grenaille  
200g Steak z vepřové krkovice s pečenou mexickou bramborou a zakysanou smetanou  
150g Hovězí roastbeef z australského eye roundu s dušenou karotkou na másle a pikantní majonézou, vařené brambory
 
120g Moravské uzené pečené na másle s cibulkou, čočka na kyselo, okurka  
150g Pařížská sekaná s ementálem a bramborovým salátem  

Kontakty

box-zahlavi

U Jagušky,
Na Žertvách 28, 180 00 Praha 8
+420 284824747 (kontakt do restaurace)
E-mail: jaguska@volny.cz

box-patka
konec obsahu