Týdenní menu od 24.04. do 27.04

 

Úterý 24.04.

150g Pečená vepřová krkovice s cibulovým chutnay, bramborová špenátová roláda  
200g Vepřový steak Garden s bylinkovým máslem, křenem, kapustičkou, žampióny a pórkem, rozšlápnutá brambora s tvarohem  
200g Telecí váleček v úpravě sous-vide s lehce pikantní hříbkovou omáčkou a kroketovými plackami  
200g Krůtí steak s pepřovým kořením na olivovém oleji s restovanou cuketou, paprikou a cherry rajčaty, šalotkové šťouchané brambory  
300g Boloňské špagety  
250g Zapečené růžičky květáku a brokolice se smetanovým ementálem, pažitkové brambory  
120g Stroganov z hovězí roštěné s pečenou máslovou hruškou, basmati rýže  

Středa 25.04.

200g Pomalu pečená vepřová plec s medovou omáčkou, tymiánem a čerstvou feferonkou, šťouchané brambory  
 120g Asijské pikantní kuřecí nudličky s chilli papričkami, jasmínová rýže  
150g Přírodní domácí karbanátek, bramborová kaše, okurka  
300g Tagliatelle ala Cardinale s vepřovou panenkou a rajčatovou polpou  
150g Špikovaná krůtí prsa slaninou a karotkou, jihočeské drbáky z brambor, špenát  
150g Segedínský guláš, houskové knedlíky  
220g Zapečené houbové těstoviny s liškami, hlívou ústřičnou a žampióny, míchaný salát
 

Čtvrtek 26.04.

150g Pečená jitrnice, šťouchané brambory se zelím
 
165g Vídeňská roštěná, restované brambory s chilli omáčkou
 
300g Fettuccine s vepřovou panenkou, cuketou, sušenými rajčaty, najemno nakrájenou červenou cibulkou a telecí omáčkou demi glace a parmazánem  
150g Vepřová panenská svíčková plněná sýrovým pestem s mřížkou z balsamica, šťouchané brambory s kedlubnou  
150g Masový mix z kuřecích prsou a roštěné v bramboráku  
200g Konfitovaný hovězí bifteček s restovanými fazolovými lusky, telecí omáčkou a gratinovaným bramborem  
120g Krůtí maso na víně a hříbkách, rýže  

Pátek 27.04.

150g Filírované kuřecí prso s grilovanými žampióny, fazolovými lusky a cherry rajčaty, cuketové placky   
150g Toskánský krůtí závitek plněný parmskou šunkou a karotkou s rýží Aglio olio  
150g Smažený krůtí řízek v kukuřičném těstíčku podávaný s mixem salátů a řeckým jogurtovým dipem  
190g Filírovaná vepřová panenka s karamelizovanou červenou řepou, barevným pepřem a bramborovou kaší  
150g Čevapčiči s bramborem, cibulkou a hořčicí
 
150g Záhorácký závitek z vepřové krkovice s křenovým zelím, bramborové knedlíky  
220g Pečené žampióny Porto Bello plněné hermelínem s čerstvým špenátem, vařené brambory s petrželkou  

Kontakty

box-zahlavi

U Jagušky,
Na Žertvách 28, 180 00 Praha 8
+420 284824747 (kontakt do restaurace)
E-mail: jaguska@volny.cz

box-patka
konec obsahu