Týdenní přehled:
Pondělí 27.01.
300g | Tagliatelle s telecí omáčkou, vepřovou panenkou, cherry rajčaty, rukolou a mozzarellou bambini | |
150g | Angus Burger jemně nasekané hovězí vyzrálé maso z plemene angus v rozpečené žemli se salátem, rajčetem, cibulkou, sýrem cheddar a dresinkem, podávaný s domácími hranolky | |
150g | Krůtí jehla prokládaná paprikou, cuketou a cibulí, šťouchané brambory | |
120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky | |
150g | Vepřová panenka na čerstvém listovém špenátu se sušenými rajčaty, pečené brambory | |
200g | Moravský vrabec, bramborové knedlíky, špenát | |
200g | Vykostěná kuřecí stehna ala bažant, jasmínová rýže |
Uterý 28.01.
300g | Beskydské rizoto z vepřové panenky s anglickou slaninou, barevnými fazolemi, strouhaným parmazánem a cherry rajčaty a salátkem z hlávkového zelí a karotky | |
120g | Dančí guláš, karlovarské knedlíky | |
300g | Špenátové domácí lasagne s čerstvým špenátem, sušenými rajčaty, mozzarellou a sýrem parmazánového typu | |
150g | Svíčková hovězí pečeně, domácí houskové knedlíky | |
150g | Španělský ptáček z vepřové kýty, dušená rýže | |
150g | Kebab z mletého masa s řeckými tzatziki, pečené brambory s cibulí a slaninou | |
200g | Krůtí špalíček s grilovaným česnekem, perlovou cibulkou a kapií, bramboráčky |
Středa 22.01.
120g | Tradiční tyrolský Gröstl s volským okem, vepřovou panenkou a zelným salátem | |
150g | Jelení kýta se svíčkovou omáčkou s brusinkami, karlovarské knedlíky | |
120g | Stroganov z hovězí roštěné s pečenou máslovou hruškou, basmati rýže | |
2ks | Sázená vejce, čočka na kyselo, okurka | |
150g | Vepřový kotlet v bramboráku, hlávkové zelí | |
200g | Marinovaná vykostěná kuřecí stehýnka s omáčkou z lišek, šťouchané šalotkové brambory | |
120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky |
Čtvrtek 23.01.
150g | Pečená davelská jitrnice, mačkané brambory s česnekem a jarní cibulkou a moravský zelný salát | |
150 | Pařížská sekaná s ementálem a bramborovým salátem | |
150g | Kachní játra na cibulce, červeném víně a jablkách, basmati rýže | |
100g | Pečený hermelín s omáčkou z brusinek, rozšlápnuté brambory s tvarohem | |
150g | Pomalu pečená vepřová krkovice v silné redukované šťávě, červené zelí, chlupaté knedlíky | |
200g | Konfitovaný hovězí krk, houbová omáčka se smetanou a kapary, horácké knedlíky | |
150g |
Pátek 24.01.
150g | Hovězí medailónky z roštěné s omáčkou z červeného vína, pečené papriky a čerstvou feferonkou | |
150g | Telecí plátky na smetaně, karlovarské knedlíky | |
300g | Špagety Carbonara s italskou slaninou | |
150g | Vepřová jehla s anglickou slaninou, klobásou a paprikou, pečená v dijónské hořčici s lehkým bramborovým salátem s červenou cibulí, cuketou a ředkvičkami | |
150g | Pečená vepřová panenka plněná sušenými rajčaty s balsamicem, hříbkové rizoto s parmazánem | |
150g | Kuřecí prso balené v anglické slanině se snítkou čerstvé šalvěje a jemnou bramborovou kaší | |
120g | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka |