Týdenní přehled:
Pondělí 12.04.
300g | Slovenské halušky s trhanými kousky kachny, zelím a cibulkou | |
150g | Hovězí roštěná Palivec s čerstvým chilli, paprikou, červenou cibulí a rajčaty, bramboráčky | |
150g | Svíčková hovězí pečeně, domácí karlovarské knedlíky |
Uterý 13.04.
200g | Smažený květák, vařené brambory, tatarská omáčka | |
190g | Vepřová játra na cibulce, dušená rýže | |
120g | Kuřecí nudličky s omáčkou z červeného vína, kořenové zeleniny a hříbků, basmati rýže |
Středa 14.04.
300g | Tagliatelle s hovězí roštěnou, sušenými rajčaty, čerstvým špenátem a parmazánem | |
150g | Telecí přírodní řízek se zeleninovou salsou, bramborová kaše | |
150g | Pečená hanácká krkovice, chlupaté knedlíky, červené zelí |
Čtvrtek 15.04.
150g | Grilovaný filet Red drum s konfitovaným česnekem na bílém vině, bramborová kaše | |
300g | Bramborové noky s telecí omáčkou, čerstvým listovým špenátem a vepřovou panenkou | |
150g | Smažený kuřecí řízek, bramborový salát |
Pátek 16.04.
300g | Boloňské špagety | |
150g | Do růžova pečená vepřová panenka plněná sušenými rajčaty a balsamicem, hříbkové rizoto s parmazánem | |
150g | Holandský řízek, bramborová kaše, okurka |