Týdenní přehled:
Pondělí 17.11.
| 150g | Dančí kýta se svíčkovou omáčkou a brusinkami, karlovarské knedlíky | |
| 150g | Španělský ptáček, dušená rýže | |
| 150g | Holandský řízek, bramborová kaše, okurka | |
| 120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky | |
| 200g | Moravský vrabec, bramborové knedlíky, zelí | |
| 300g | Boloňské špagety |
Uterý 18.11.
| 150g | Dančí kýta se svíčkovou omáčkou a brusinkami, karlovarské knedlíky | |
| 150g | Španělský ptáček, dušená rýže | |
| 150g | Holandský řízek, bramborová kaše, okurka | |
| 120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky | |
| 250g | Pečené králičí stehno, bramborové knedlíky, špenát | |
| 200g | Pečené žampióny plněné ementálem a hermelínem, šťouchané brambory | |
| 300g | Linguine s trhaným krůtím masem, dýní, lahůdkovou cibulkou a parmazánem |
Středa 19.11.
| 300g | Domácí bramborové noky s vepřovou panenkou, cuketou, cherry rajčaty a mozzarellou bocconcini | |
| 200g | Kuřecí steak se zeleninou ratatouille, restované brambory | |
| 220g | Zapečené těstoviny s uzeným masem, okurkový salát | |
| 150g | Vepřová játra na roštu s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | |
| 150g | Slepice na paprice, houskové knedlíky | |
| 1/4ks | Pomalu pečená kachna s červeným zelí, jablky a kulatým bramborový knedlíkem | |
| 150g | Pečená vepřová panenka plněná sušenými rajčaty s balsamicem, hříbkové rizoto s parmazánem |
Čtvrtek 20.11.
| 150g | Domácí sekaná, bramborový salát | |
| 150g | Krůtí prso v řeckém jogurtu s kořením gyros v úpravě sous-vide podávané na bochánku šťouchaných šalotkových brambor | |
| 150g | Hovězí roštěná Palivec s čerstvým chilli, paprikou, červenou cibulí a rajčaty, bramboráčky | |
| 300g | Fettuccine s vepřovou panenkou, cuketou, sušenými rajčaty, najemno nakrájenou červenou cibulkou a telecí omáčkou demi glace | |
| 150g | Hovězí roštěná Palivec s čerstvým chilli, paprikou, červenou cibulí a rajčaty, bramboráčky | |
| 150g | Vepřová panenka na roštu s anglickou slaninou, sázeným vejcem a cibulkou, šťouchané brambory | |
| 250g | Pečené vepřové koleno v zelí, chlupaté knedlíky |
Pátek 21.11.
| 150g | Kuřecí prsa v bramboráku, zelný salát | |
| 150g | Maďarský pikantní hovězí kotlík/Ďábelský kotlík/, bramboráčky | |
| 150g | Vinohradská vepřová panenka na liškách s chilli paprikou a červeným vínem, bramborová kaše | |
| 150g | Grilované krůtí medailónky, zeleninové ragú s červeným vínem a jasmínovou rýží | |
| 150g | Domácí těstoviny arabiata s rajčaty, čerstvou feferonkou, česnekem a hoblinami parmazánu | |
| 150g | Pečení krůtí vrabci, bramborové knedlíky, kysané zelí | |
| 150g | Rajská hovězí pečeně zahuštěná perníkem, domácí houskové knedlíky |



