Týdenní přehled:
Pondělí 15.09.
300g | Domácí bramborové noky s lahůdkovou cibulkou a omáčkou z lesních hub | |
150g | Špikovaná krůtí prsa karotkou, jihočeské drbáky z brambor, špenát | |
200g | Steak z vepřové krkovice s cibulovou marmeládou, pečené brambory | |
150g | Rajská hovězí pečeně zahuštěná perníkem, domácí houskové knedlíky | |
150g | Krůtí burger s italskou pancettou a ementálem, domácí hranolky | |
150g | Drůbeží přírodní karbanátky s ementálem, mačkané brambory s tvarohem | |
150g | Kuřecí prsa v bramboráku, zelný salát |
Uterý 16.09.
2ks | Vejce 63° v koprové omáčce z čerstvého kopru a zakysané smetany s vařeným bramborem | |
150g | Vepřová jehla z panenky nakládaná v brusinkové marinádě, prokládaná cuketou a červenou cibulí, šťouchané brambory | |
150g | Grilované kuřecí prso s malým césarem a jemnou bramborovou kaší | |
150g | Smažený plněný kuřecí řízek, bramborová kaše, okurka | |
200g | Sečuánská vepřová kotleta s restovanou hlívou ústřičnou, pečené fazolky s anglickou slaninou a sázené vejce | |
200g | Konfitovaný hovězí krk po španělsku, omáčka z červeného vína a karotky, basmati rýže | |
150g | Konfitovaná vepřová krkovice Duroc od španělského dodavatele z provincie La Rioja, bramborové knedlíky, špenát |
Středa 17.09.
150g | Vepřová panenka na roštu s anglickou slaninou, sázeným vejcem a cibulkou, šťouchané brambory | |
120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky | |
120g | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka | |
220g | Plněné bramborové knedlíky uzeným masem, zelí, cibulka | |
150g | Grilované kuřecí prso s malým césarem a jemnou bramborovou kaší | |
150g | Hovězí roštěná na maďarský způsob s rizotem neapol | |
150g | Plněný paprikový lusk, houskové knedlíky |
Čtvrtek 18.09.
150g | Variace řízečků z krůtích prsou, kuřecích prsou a vepřové panenky s bramborovými soudky se studenou mexickou salsou | |
150g | Vepřová panenka se sušenými rajčaty a čerstvými listy špenátu, gratinované brambory | |
150g | Čevapčiči z krůtího masa, vařené brambory, marinovaná čerstvá červená řepa | |
250g | Rolované vepřové kolínko plněné farmářskou směsí, červené zelí a kulatý bramborový knedlík | |
300g | Bramborové noky s čerstvým listovým špenátem, hermelínovou omáčkou a vepřovou panenkou | |
150g | Živáňská vepřová pečeně v alobalu s bramborami | |
150g | Grilovaný mořský okoun, rizoto s čerstvým špenátem a karotkou |
Pátek 19.09.
200g | Vepřová játra na roštu, vařené brambory, tatarská omáčka | |
200g | Pfefersteak z vepřové krkovice s omáčkou z červeného pepře, restované brambory s karotkou | |
150g | Pikantní krůtí guláš, bramboráčky | |
120g | Grilované krůtí medailónky, zeleninové ragú s červeným vínem a jasmínovou rýží | |
120g | Uzená krkovice, jihočeské drbáky z brambor, červené zelí | |
300g | Tagliatelle s vepřovou panenkou restovanou kořenovou zeleninou | |
150g | Slepice na paprice, houskové knedlíky |