Týdenní přehled:
Pondělí 03.11.
| 120g | Moravské uzené, kulaté bramborové knedlíky, kysané zelí | |
| 120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky | |
| 150g | Smažený vepřový řízek, bramborová kaše, okurka | |
| 150g | Grilované kuřecí prso s malým césarem a jemnou bramborovou kaší | |
| 200g | Marinovaný steak z vepřové pečeně/krkovice (odrůda Duroc ze španělské provincie La Rioja), mexická salsa, restované brambory | |
| 300g | Fettuccine s lososem a zakysanou smetanou a lahůdkovou cibulkou | |
| 200g | Konfitovaný hovězí krk po španělsku, omáčka z červeného vína a karotky, basmati rýže |
Uterý 04.11.
| 120g | Vepřové ragú z panenky s čínskými houbami, rýže | |
| 150g | Plněný paprikový lusk, houskové knedlíky | |
| 220g | Zapečené francouzské brambory, okurka | |
| 250g | Pečené vepřové kolínko, špenát, bramborové špalíky | |
| 150g | Vepřová panenka na roštu s anglickou slaninou, sázeným vejcem a cibulkou, šťouchané brambory | |
| 120g | Tyrolská pánvička z vepřové panenky se sýrem a domácími špeclemi | |
| 300g | Linguine/ploché špagety/ s kuřecím masem, karotkou a sušenými rajčaty |
Středa 05.11.
| 150g | Pečená kachní prsa, červené zelí, bramborové knedlíky | |
| 150g | Masový mix v bramboráku z kuřecích prsou a vepřové panenky | |
| 200g | Grilovaný krůtí steak s redukovanou omáčkou z červeného vína a kořenové zeleniny, bramborová kaše | |
| 250g | Pečená vepřová panenka plněná sušenými rajčaty s balsamicem, hříbkové rizoto s parmazánem | |
| 150g | Segedínský guláš, houskové knedlíky | |
| 120g | Pečené žampióny plněné hermelínem a čerstvým špenátem, vařené brambory | |
| 150g | Pečené kuřecí prsa s parmazánovou omáčkou a rajčatovým concasse, šťouchané brambory s cibulkou |
Čtvrtek 06.11.
| 300g | Tagliatelle s restovanou panenkou, liškami, smetanou a parmazánem | |
| 150g | Krůtí jehla s anglickou slaninou, cuketou, červenou cibulkou a paprikou na čerstvém rozmarýnu, šťouchané brambory | |
| 150g | Ratibořický guláš, houskové knedlíky | |
| 150g | Kuřecí prsa v bramboráku, zelný salát | |
| 150g | Čevapčiči z mletého masa, vařené brambory | |
| 200g | Moravský vrabec, chlupaté knedlíky, zelí | |
| 150g | Grilovaný mořský okoun, rizoto s čerstvým špenátem a karotkou |
Pátek 07.11.
| 300g | Špagety Carbonara s italskou pancettou | |
| 200g | Vepřová líčka v mandlové omáčce s portským vínem, bramborová kaše | |
| 200g | Pečená vykostěná kuřecí stehna na česneku, bramborové knedlíky, špenát | |
| 150g | Portská vepřová panenka s paprikou, rajčaty a česnekem, mexická rýže | |
| 150g | Domácí karbanátek, šťouchané brambory, okurka | |
| 150g | Grilované kuřecí prso s malým césarem a bramborovou kaší | |
| 250g | Pečené králičí stehno na sezonní zelenině s brambory |



