Týdenní přehled:
Pondělí 14.10.
150g | Trhané vepřové maso v burgerové housce s pikantní remuládou a čedarem, domácí hranolky | |
150g | Telecí kýta s houbovou omáčkou z čerstvých hříbků, špekové knedlíky | |
120g | Smažený sýr, vařené brambory, tatarská omáčka | |
150g | Pařížská sekaná s ementálem a bramborovým salátem | |
150g | Kuřecí prsa v parmazánové krustě, bramborová kaše | |
300g | Boloňské špagety | |
120g | Vepřový chilli guláš z panenky, dušená rýže |
Uterý 15.10.
150g | Vepřová panenka se sušenými rajčaty a čerstvými listy špenátu, gratinované brambory | |
150g | Kuřecí prsa v bramboráku, zelný salát | |
120g | Stroganov z hovězí roštěné s pečenou máslovou hruškou, basmati rýže | |
120g | Tradiční tyrolský Gröstl s volským okem, vepřovou panenkou a zelným salátem | |
120g | Uzená krkovice, červená čočka s kapií a karotkou, sázené vejce | |
150g | Rajská hovězí pečeně zahuštěná perníkem, domácí houskové knedlíky | |
200g | Krůtí špalíček s grilovaným česnekem, červenou cibulkou a kapií, bramboráčky |
Středa 16.10.
150g | Pečená vepřová krkovice, bramborové špalíčky, hlávkové zelí | |
150g | Jelení kýta se svíčkovou omáčkou s brusinkami, karlovarské knedlíky | |
150g | Pečená kachní prsa s restovanými liškami se šalotkou a bramborovou kaší | |
200g | Vepřová játra na roštu s vařeným bramborem a tatarskou omáčkou | |
350g | Salát César | |
300g | Fettuccine s vepřovou panenkou, cuketou a sušenými rajčaty | |
150g | Krůtí kari z kokosového mléka a zázvorového medu, basmati rýže |
Čtvrtek 17.10.
120g | Krůtí nudličky Šuang-si s čínskými houbami, zázvorem, portským vínem, paprikou a jasmínovou rýží podávané na litinové pánvičce | |
120g | Plzeňský minutkový guláš z hovězího roštěnce s červenou cibulkou, karlovarské knedlíky | |
150g | Banketní řízečky z vepřové panenky potřené dijonskou hořčicí s jemnou bylinkou, lehký bramborový salát s cuketou a čerstvým koprem | |
300g | Špagety Carbonara s italskou pancettou | |
220g | Zapečené francouzské brambory, míchaný salát | |
150g | Živáňská vepřová pečeně pečená v alobalu s davelskou klobáskou, čerstvou paprikou, cibulkou a bramborami | |
150g |
Pátek 11.10.
150g | Angus Burger jemně nasekané hovězí vyzrálé maso z plemene angus v rozpečené žemli se salátem, rajčetem, cibulkou, sýrem cheddar a dresinkem, podávaný s domácími hranolky | |
120g | Maďarský kotlík z vepřové panenky, bramboráčky | |
150g | Šťavnatá telecí kýta v úpravě sous-vide s hříbky a cuketovými rösti/bramboráky s cuketou/ | |
120g | Nudličky z vepřové panenky s omáčkou z hlívy ústřičné, dušená rýže | |
150g | Čevapčiči z mletého masa, vařené brambor s pažitkou | |
300g | Linguine s trhaným krůtím masem, sušenými rajčaty, čerstvým špenátem a parmazánem | |
250g | Pečené králičí stehno na víně, karlovarské knedlíky |